Vandaag voor 16:30 uur besteld, morgen bij je bezorgd*

Onze geschiedenis

Voorgeschiedenis Berry

Berry, eigenaar van CareBoxCompany, heeft altijd al een passie gehad voor zorg.

Na zijn studie Levensmiddelentechnologie en Voeding & Marketing werkte hij ruim 11 jaar bij verschillende medicijnleveranciers  in Nederland.

Zo heeft hij zich ontwikkeld tot productspecialist op het gebied van hoge bloeddruk, diabetes, huid- en infectieziekten. 

2008

Ixoconcept

Berry wordt samen met zijn broer Kees eigenaar van Ixoconcept, een bedrijf dat kraampakketten samenstelt en levert aan de klanten van zorgverzekeraars. 

2013

Shopvoorgezondheid

Na enkele jaren ervaring met het runnen van een aantal webshops rondom gezondheid, start Berry met zijn team Shopvoorgezondheid. Een webwinkel met een groot assortiment gezondheidsproducten en onderscheidende klantenservice.

2016

Feest der Feesten

Berry wordt voorzitter van de carnavalscommissie van het Feest der Feesten. Dit feest wordt jaarlijks georganiseerd voor mensen met een beperking en door ruim 500 mensen bezocht.

2017

Kans voor PKAN Kinderen

In samenwerking met Lex en Annemieke neemt Berry zitting in het oprichtingsbestuur van de Stichting Kans voor PKAN kinderen. 

Kans voor PKAN Kinderen

2019

CareBoxCompany

Vanuit zijn persoonlijke ervaring met mantelzorg start Berry CareBoxCompany met als doel om de zorg voor mantelzorgers te verlichten.  

2020

Lancering Palliatieve Zorgbox

Onze palliatieve box is nu echt verkrijgbaar. De box is zeer gebruiksvriendelijk en bevat materialen die onmisbaar zijn voor een optimale thuiszorg in de laatste weken of dagen van het leven.