Vandaag voor 16:30 uur besteld, morgen bij je bezorgd*

Ons verhaal

Zorgen voor een ander is zo vanzelfsprekend. Maar er zijn situaties waarbij het niet allemaal vanzelf gaat.  Juist dan willen wij jou helpen, je ontzorgen. Met de beste producten voorzien van  begrijpelijke gebruiksadviezen. Overzichtelijk verpakt in een stijlvolle zorgbox en natuurlijk gewoon bij je thuis bezorgd. En voor vragen kun je ons altijd bellen. Zo zorgt CareBoxCompany ook voor jou.

Het verhaal achter CareBoxCompany
Berry van Middendorp is oprichter van CareBoxCompany én mantelzorger. "Als vader van een zoon met een progressieve stofwisselingsziekte weet ik wat het betekent om voor iemand te zorgen die dicht bij je staat. Het kan erg liefdevol zijn, maar ook veel energie kosten. Fysiek en emotioneel." Zo kwam Berry op het idee om een verzorgingsbox te ontwikkelen die een stukje verlichting kan bieden aan mantelzorgers. 

Vanuit het bedrijf Ixoconcept, waar hij samen met zijn broer Kees al jaren eigenaar van is, is Berry gaan werken aan zijn idee. Ixoconcept verzorgt sinds 2008 onder andere kraampakketten voor zorgverzekeraars. 

Zorgboxen om jou te ontzorgen
Berry: “Bij CareBoxCompany ontwikkel en verzorg ik samen met mijn team zorgboxen, waarin de beste hulpmiddelen overzichtelijk bij elkaar zijn gebracht met gebruiksadviezen die voor iedereen te begrijpen zijn.

Voor sommige producten in de box hebben we wikkels met gebruiksinstructies ontwikkeld, omdat de productverpakking zelf nogal technisch is. En aan de hand van een productwaaier geven we een heldere uitleg over hoe het product het beste gebruikt kan worden."

Dankzij de tekeningen zie je in één oogopslag waar het voor is en hoe je het gebruikt.  “We vinden het belangrijk dat je bij het openen van de doos onmiddellijk je weg kunt vinden, ook als de verpleegkundige of thuiszorg er niet is”, vertelt Berry. En heb je toch nog hulp nodig? Dan zijn wij er voor je, om ook een beetje voor jou te zorgen. 

Meer dan producten
Onze zorgboxen zijn meer dan alleen een doos met producten. Berry: "Door de juiste zorgproducten gewoon aan huis te bezorgen en een goed bereikbare en menselijke klantenservice voor je klaar te hebben staan, willen wij jou ontzorgen en helpen om thuis de beste zorg mogelijk te maken.”

"Als vader van een zoon met een progressieve stofwisselingsziekte, weet ik wat het betekent om voor iemand te zorgen die dicht bij je staat" 


Berry van Middendorp, oprichter van CareBoxCompany

Berry van Middendorp CareBoxCompany Eigenaar
Familie eigenaar Careboxcompany