Vandaag voor 16:30 uur besteld, morgen bij je bezorgd*

Privacy

De webwinkels van Ixo-Group B.V. , waar ook CareBoxCompany.nl onder valt, verwerken privacygevoelige gegevens, ook wel bekend als persoonsgegevens. Die hebben we nodig om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Natuurlijk verwerken we jouw persoonsgegevens met de grootste zorg en bewaren we ze veilig.

Bij de verwerking en beveiliging van persoonsgegevens houden wij ons aan de privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG).

Dat betekent dat:

  • wij zo duidelijk mogelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring.
  • wij de verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die echt nodig zijn voor het doel waarvoor we ze gebruiken. Denk aan betaalgegevens voor het verwerken van de betaling of adresgegevens voor het verzenden van een bestelling.
  • wij je eerst duidelijk vragen om toestemming of we je persoonsgegevens mogen verwerken in situaties waarin dat nodig is.
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om je gegevens te beschermen en hetzelfde eisen van partijen die in opdracht van ons gegevens verwerken.
  • wij je recht respecteren om je persoonsgegevens op jouw verzoek in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en waarom. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 10 maart 2020.

Veel gestelde vragen over privacy

Wie is verantwoordelijk voor mijn persoonsgegevens?
Dat zijn wij van Ixo-Group B.V. Deze privacyverklaring geldt voor alle persoonsgegevens die wij verwerken. Het gaat om deze websites:

Op wie is deze privacyverklaring van toepassing?
Deze privacyverklaring geldt voor alle webwinkels van Ixo-Group B.V. en niet voor websites van derden die via links aan onze webwinkels zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat zij op een betrouwbare en veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan.

Wil je weten hoe het zit met je privacy bij deze partijen? Dan raden wij aan om de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat je er gebruik van maakt.

Welke persoonsgegevens worden gebruikt?
Wij gebruiken de volgende gegevens:

  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • E-mailadres
  • Gegevens rondom betaling
  • Geslacht
  • IP-adres
  • Bestelgeschiedenis (in je account)

Heb je een account bij CareBoxCompany? Met een persoonlijk account kun je je gegevens zelf inzien, wijzigen of verwijderen. In het account bewaren wij je persoonsgegevens en is ook je bestelgeschiedenis terug te vinden voor bestellingen die na het aanmaken van het account zijn geplaatst. Je bepaalt zelf of je ee een account aanmaakt of niet. Verwijderen is ook zo gebeurd.

Wie heeft toegang tot mijn gegevens?
Als je iets bestelt in onze webwinkels hebben wij persoonsgegevens nodig. Wij delen je gegevens met andere partijen alleen als dat écht nodig is voor een goede afhandeling van je bestelling. Andere partijen mogen je gegevens alleen gebruiken om een dienst te leveren namens ons. Zo geven wij je adresgegevens door aan een van onze bezorgpartners, zodat je pakketje op het juiste adres afgeleverd kan worden. Wij verkopen je persoonsgegevens nooit aan derden.


Maakt CareBoxCompany.nl gebruik van cookies?
Ja, al onze websites maken gebruik van cookies. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen op onze websites. Dat doen we om je websitebezoek gebruiksvriendelijker te maken. Bij het bezoeken van onze website zie je een cookiemelding, waarin wij hier meer over vertellen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om een beeld te krijgen van hoe bezoekers onze website gebruiken. Met deze informatie kunnen wij de informatie en inrichting van onze winkels en dienstverlening verbeteren. Met Google hebben wij een bewerkersovereenkomst gesloten waarin afspraken staan over hoe zij omgaan met onze (klant)data. Hierin staat onder andere dat Google de informatie uit Analytics niet mag gebruiken voor andere Google-diensten. Ook hebben we afgesproken dat wij de IP-adressen anoniem maken.

Welke gegevens verzamelt CareBoxCompany.nl via het contactformulier?
Op onze website bieden wij de mogelijkheid om een vraag te stellen via een contactformulier. Wij vragen daarbij om een aantal gegevens in te vullen die wij nodig hebben om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Het is aan jou om te bepalen welke gegevens je invult op het contactformulier. Wij bewaren deze gegevens zo lang als nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling van je vraag of verzoek. Daarna verwijderen we je gegevens.

Gebruikt CareBoxCompany.nl mijn gegevens ook voor het sturen van nieuwsbrieven?
Alleen als je hiervoor toestemming hebt gegeven, ontvang je via e-mail onze nieuwsbrief. Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Dan kun je je altijd afmelden door een e-mail te sturen naar service@careboxcompany.nl.


Publiceert CareBoxCompany.nl mijn gegevens?
Wij publiceren klantgegevens niet.


Laat CareBoxCompany.nl gepersonaliseerde advertenties zien?
Nee.

Wat doen jullie om mijn persoonsgegevens veilig te bewaren?
Wij bewaken je gegevens op de volgende manieren:
      • De toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
      • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd als je persoonsgegevens invoert
      • Wij registreren het elke keer als er persoonsgegevens worden opgevraagd
      • Je gegevens worden enscript (vervormd) opgeslagen

Hoe lang worden mijn gegevens bewaard?
Wij bewaren je gegevens zo lang als nodig is om je bestelling(en) af te handelen. Ook de garantieperiode is hierin meegenomen. Daarna bewaren wij je gegevens nog maximaal 1 jaar om ze anoniem te gebruiken voor interne rapportages. Na deze periode halen we jouw gegevens uit onze databases, tenzij er een wettelijke plicht is om bepaalde gegevens langer te bewaren.

Wat zijn mijn rechten op het gebied van privacy?
Jouw gegevens zijn én blijven jouw eigendom. Dus bepaal je zelf wat ermee gebeurt. Wil je je gegevens inzien? Of wil je dat wij bepaalde gegevens wijzigen of verwijderen? Dan kan dat natuurlijk altijd. Ook kun je een kopie opvragen van de gegevens die wij met jouw toestemming gebruiken en het bij ons aangeven als je wilt dat wij minder gegevens van je bewaren.

Wij willen natuurlijk wel zeker weten dat je echt degene bent om wie het gaat. Daarom kunnen wij om aanvullende informatie vragen, waarmee je jezelf kunt identificeren. Dat helpt ons om misbruik te voorkomen.


Waar kan ik terecht voor vragen of klachten over privacy?
Heb je nog vragen over ons privacybeleid? Of wil je je gegevens inzien, corrigeren of verwijderen? Neem gerust contact met ons op.

Zo bereik je ons:

CareBoxCompany, onderdeel van Ixo-Group B.V.
Koperslagerstraat 20
5405BS Uden

E-mailadres: info@ixoconcept.nl
Telefoon: 0413-24 68 00

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij je graag verder als je vragen of klachten hebt rondom privacy. Ben je het niet eens met de manier waarop wij jouw gegevens verwerken? Volgens de privacywetgeving heb je dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen de verwerking van je persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens.