De waspakketten van CareBoxCompany

In de Wassen-zonder-water boxen vind je alle producten om het gezicht en lichaam snel, hygiënisch en eenvoudig te wassen zonder water. Ideaal wanneer je minder mobiel bent, iemand moet wassen die bedlegerig is of het gewoon makkelijker vindt om zonder water te wassen. Door de samenstelling van de producten worden de reiniging en verzorging gecombineerd in één handeling. Afspoelen of afdrogen is niet meer nodig.

De producten in onze Wasboxen zijn geschikt voor alle huidtypes. Je kunt de washandjes en wasdoekjes opwarmen in de magnetron voor een comfortabele, warme wasbeurt.

Persoonlijk advies?

Bel ons klantenservice-team op 0413-330 752 (ma t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur).

Er zijn 3 verschillende Wassen-zonder-water boxen verkrijgbaar.

De Basis Wasbox

Samengesteld met reinigende en verzorgende producten die het wassen van het lichaam minder belastend en comfortabeler maken.

De Incontinentie wasbox

Door toevoeging van de Perineum Wipes en Perineum Gloves kan de juiste incontinentiezorg comfortabel en snel worden uitgevoerd en krijgt de kwetsbare huid de zorg die het nodig heeft.

De Incontinentie Plus wasbox

Dankzij de toevoeging van de Swash Perineum+ Wipes krijgt de
aangetaste huid de bescherming
die het verdient. De 4-in-1 werking – reiniging, verzorging, bescherming én ondersteuning van huidherstel – maakt incontinentiezorg makkelijker, comfortabeler en sneller.

Waar ben je naar op zoek?

Je winkelmandje