Vandaag voor 16:30 uur besteld, morgen bij je bezorgd*

Onze blogartikelen

Respijtzorg, wat is respijtzorg
Even tijd voor jezelf dankzij respijtzorg

Vind je het lastig om de zorg voor iemand die je dierbaar is uit handen te geven? Dat is heel begrijpelijk, want als je zorgt voor je vader, moeder, partner of iemand anders die dicht bij je staat dan wil je dat natuurlijk zo goed mogelijk doen. Toch is het van belang om ook goed voor jezelf te zorgen, zodat je de beste zorg aan een ander te blijven geven. Je kunt hiervoor gebruik maken van respijtzorg. De zorg wordt dan tijdelijk overgenomen door een zorgprofessional of vrijwilliger.

Palliatieve Zorgbox - verzorging in laatste levensfase
Zorgbox ondersteunt bij palliatieve zorg thuis

Steeds meer mensen kiezen ervoor om thuis te overlijden als dit mogelijk is. Het voelt vaak beter om deze emotionele periode van ongeneeslijk ziek zijn in de vertrouwde thuisomgeving door te brengen. De Palliatieve Zorgbox helpt om de beste zorg mogelijk te maken in de laatste dagen of weken en mantelzorgers te ontzorgen. 

Zorgboxen voor mantelzorgers - CareBoxCompany - Blog
CareBoxCompany: Zorgboxen
voor mantelzorgers

Zorgen voor een dierbare is voor veel mensen niet meer dan vanzelfsprekend. En wanneer je zorgt voor iemand die dichtbij je staat, wil je dit zo goed mogelijk doen. Om deze zorgintensieve situatie voor mantelzorgers en zorgverleners te verlichten, komt CareBoxCompany met zorgboxen voor een optimale zorg in de thuisomgeving.