Zorgboxen voor mantelzorgers

Zorgboxen voor mantelzorgers

Zorgen voor een dierbare is voor veel mensen niet meer dan vanzelfsprekend. En wanneer je zorgt voor iemand die dichtbij je staat, wil je dit zo goed mogelijk doen.Om deze zorgintensieve situatie voor mantelzorgers en zorgverleners te verlichten, komt CareBoxCompany met zorgboxen voor een optimale zorg in de thuisomgeving.

Het idee om mantelzorgers te ondersteunen met zorgboxen komt van Berry van Middendorp, oprichter van CareBoxCompany. Als vader van een zoon met een progressieve stofwisselingsziekte weet hij wat het betekent om te zorgen voor iemand die je zo dierbaar is. “Het kan erg liefdevol zijn, maar ook veel energie kosten. Fysiek en emotioneel.” Dit maakt het zorgen voor een dierbare soms moeilijk te combineren met de dagelijkse zaken in je leven.

Zorgboxen om jou te ontzorgen

Wij willen je helpen in deze pittige zorgsituatie. Ons doel is dat je met onze zorgboxen zonder diepgaande kennis van verzorging snel, makkelijk en aangenaam uit de voeten kan. Met een zorgbox van CareBoxCompany heb je in één keer de belangrijkste zorgmaterialen in huis. Voor de samenstelling hebben we overleg met zorgprofessionals en verzorgers.

Onze zorgboxen zijn overzichtelijk ingedeeld en voorzien van heldere gebruiksinstructies die voor iedereen te begrijpen zijn. Natuurlijk wordt een bestelde zorgbox snel bij je thuisbezorgd en als je vragen hebt staat ons klantenservice team voor je klaar. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Waar ben je naar op zoek?

Je winkelmandje